Twente, verenigt!


Wat kun jij doen?

Vele mensen geven aan graag een handje te willen helpen. Een ieder doet dat op zijn eigen manier en iedere hulp wordt zeer gewaardeerd. Hieronder enkele manieren om te helpen

Seizoenskaart verlengen

Bovenal is FC Twente op dit moment gebaat bij jouw onvoorwaardelijke steun. Verleng daarom vandaag nog je seizoenskaart!

Posters

Hieronder vind je een downloadbare poster die je naar wens kunt printen op A4 of A3 formaat. Print deze poster en hang hem ergens op om Twente, verenigt! nog meer onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan je schoolkantine, de voetbalclub of gewoon voor je raam. Heb je mooie foto's van waar je de poster op hebt gehangen? Mail hem ons via [email protected] of via social media.

Bedrijven

In principe zijn we geen commerciële instelling, maar mochten er ideeën zijn waar niet sec de vereniging, maar al zijn leden van kunnen profiteren houden we ons van harte aanbevolen. Denk bijvoorbeeld het geven van kortingen op vertoon van een ledenpas of andersoortige acties.

Basisprincipe is wel dat alle partijen er beter van moeten worden. Het bedrijf zelf door naamsbekendheid en hopelijk meer omzet, de vereniging door extra budget voor promotie, website en interactie met de achterban en de leden door bijvoorbeeld korting op hun aankoopbedrag. Ideeën kunnen gemaild worden naar [email protected]

Social media

Twente, verenigt! is actief op Facebook, Instagram en Twitter. Deel en like onze berichten zoveel mogelijk om de berichten ook bij anderen zichtbaar te maken. Zelf hebben we al een redelijk bereik, maar samen met elkaar hebben we een enorm groot bereik. Geld uitgeven om in de aandacht te komen vinden we zonde; onze ambassadeurs zijn onze leden en samen kunnen we er voor zorgen dat Twente, verenigt! ook daadwerkelijk de regio en onze club gaat verenigen.

Donaties

Van veel mensen en bedrijven krijgen we de vraag of ze ook geld kunnen doneren, om hun steun te betuigen aan de vereniging en om budget te creëren. Laten we voorop stellen dat niemand verplicht is een donatie te doen en dat ook het bedrag dat wordt overgemaakt niet uitmaakt. Wij waarderen de bijdrage van iedereen, op welke wijze dan ook.

Donaties kunnen gedaan worden op NL21 RABO 0308 5937 31 ten name van Ledenvereniging FC Twente'65.

Vanzelfsprekend zullen wij nooit over individuele donaties communiceren, tenzij een donateur hier expliciet toestemming voor geeft.

Wat er met het binnengekomen geld gebeurt kun je lezen bij de veelgestelde vragen. Natuurlijk wordt er ook jaarlijks verslag gedaan door de penningmeester van de inkomsten en uitgaven en zal er een onafhankelijke kascommissie in het leven worden geroepen om de financiën te controleren.