Twente, verenigt!

Samen bouwen aan het "nieuwe"
FC Twente


Lidmaatschap

Lid zijn van de Ledenvereniging FC Twente'65 betekent dat je een stem hebt in de vereniging. Leden vanaf 18 jaar hebben stemrecht binnen de vereniging. Het lidmaatschap van de Ledenvereniging FC Twente '65 loopt per jaar, en het jaar begint op 1 januari.

Wat krijg je voor lidmaatschap?

Zoals gezegd, hebben leden vanaf 18 jaar stemrecht in Twente, verenigt! en dus ook indirect in onze club. Twente, verenigt! heeft immers twee zetels in het stichtingsbestuur van FC Twente '65. Verder organiseren wij meerdere keren per jaar een bijeenkomst voor onze leden waarin we u bijpraten over de ontwikkelingen rondom Twente, verenigt! en FC Twente '65. Eens per jaar zal er ook een ledenvergadering georganiseerd worden waarin officiële besluiten worden genomen en waar u de gelegenheid krijgt vragen te stellen aan de club en aan onze afgevaardigden in het Stichtingsbestuur van FC Twente '65.

Kosten

U kunt kosteloos lid worden van Twente, verenigt! Wij halen onze financiële middelen uit vrijwillige giften van onze leden en sponsoren. Mocht u een vrije gift willen doen dan dan stellen wij dat natuurlijk bijzonder op prijs. U kunt een gift overmaken op rekening NL21 RABO 0308 5937 31.

Wijzigingen en opzeggen

Heb je een fout gemaakt bij het aanmelden voor het lidmaatschap, ben je verhuisd of zijn je gegevens veranderd? Neem even contact (link contactformulier) op met de ledenadministratie om je wijzigingen door te geven.


Aanmelden

Je kan je hier aanmelden.