Twente, verenigt!

  • Samen bouwen aan het "nieuwe"
    FC Twente

  • Als supporter of sympathisant van FC Twente kun je het seizoen 2017/2018 GRATIS lid worden van Twente, Verenigt!

  • Waar supporters zich verenigen,
    gaat herstel het snelst!


Wij zijn FC Twente!

Het kloppend hart van onze club zijn wij, de mensen. Wij zijn geen klanten van een voetbalbedrijf, maar liefhebbers van ons FC Twente. Juist nu het voortbestaan van de club op alle fronten wordt bedreigd is het onze plicht samen de club te omarmen en te beschermen. Samen de club weer opbouwen en betrokken worden en blijven bij onze club. Inspraak in het beleid middels kundige mensen waar we vertrouwen in hebben en die ons verantwoording afleggen. Juist nu pakken we als achterban de handschoen op om er weer een club van te maken waar iedere Tukker trots op kan zijn!

Betrokkenheid

Noaberschap zit ons in het bloed, als een goede vriend of buur onze hulp nodig heeft staan wij klaar om te helpen. Iedereen die zich verbonden voelt met FC Twente verbindt zich via de Ledenvereniging FC Twente'65. We zijn een actieve vereniging van en voor de leden. De leden bepalen samen de richting en de doelstellingen.

Inspraak

De ledenvereniging krijgt inspraak in het nieuwe beleid van FC Twente. In welke vorm dat zal zijn is afhankelijk van de uitkomsten van het lopende onderzoek bij FC Twente. Hierin denken wij actief mee. De ledenvereniging zelf krijgt natuurlijk een democratische structuur, het credo is immers "van leden voor leden".

Toezicht

De ledenvereniging zal in de loop van dit jaar een of meerdere toezichthouders gaan kiezen die het gevoerde beleid van FC Twente op de voet zal gaan volgen. De ledenvereniging houdt toezicht op de door de leden gekozen vertegenwoordigers, zij moeten verantwoording afleggen aan de ledenvergadering.

Laatste nieuws

16 mei
Bestuur Vak-P wil graag om tafel
Lees meer...
13 mei
Nationale Ombudsman - Update: 'Kom aan tafel'
Lees meer...
3 mei
Twente, Verenigt! schakelt Nationale Ombudsman in
Lees meer...

Meld je aan!

* Verplicht

Als supporter of sympathisant van FC Twente kun je het seizoen 2017/2018 GRATIS lid worden van Twente, Verenigt!. Meld je dus nu nog aan. Bestaande leden zijn ook gratis lid in het seizoen 2017-2018. Natuurlijk wordt een vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd. Wilt u een bijdrage doen dan kan dit op NL21 RABO 0308 5937 31 ten name van Ledenvereniging FC Twente’65.

Bedankt voor de aanmelding

Geweldig dat ook jij juist nu opstaat om samen te bouwen aan een nieuw FC Twente. Duizenden Tukkers gingen je al voor, maar dat is wat ons betreft nog niet genoeg. Des te meer mensen laten zien in actie te willen komen, des te meer ons signaal gehoord zal worden. Spoor daarom je vrienden en bekenden via social media aan om ook lid te worden.