Twente, verenigt!

  • Samen bouwen aan het "nieuwe"
    FC Twente

  • Als supporter van FC Twente kun je GRATIS lid worden van Twente, verenigt!

  • Waar supporters zich verenigen,
    gaat herstel het snelst!


Wij zijn FC Twente!

Het kloppend hart van onze club zijn wij, de mensen. Wij zijn geen klanten van een voetbalbedrijf, maar liefhebbers van ons FC Twente. Juist nu het voortbestaan van de club op alle fronten wordt bedreigd, is het onze plicht samen de club te omarmen en te beschermen. Samen de club weer opbouwen en betrokken worden en blijven bij onze club. Inspraak in het beleid middels kundige mensen waar we vertrouwen in hebben en die ons verantwoording afleggen. Juist nu pakken we als achterban de handschoen op om er weer een club van te maken waar iedere Tukker trots op kan zijn!

Betrokkenheid

FC Twente, dat zijn wij. Samen bewaken we onze Twentse identiteit en staan voor 'Noaberschap'.

Het voetbal wordt geregeerd door geld. Bij veel clubs is de cultuur verdwenen door de komst van buitenlandse geldschieters. Ook bij onze club heeft geld, de behoefte aan meer, ertoe geleid dat de kloof tussen de club en supporters bijna onoverbrugbaar was geworden. Dat willen WIJ in Twente niet. Samen zijn we FC Twente en gezamenlijk ondersteunen we met Twentse passie onze club. Onder de noemer Noaberschap hebben we laten zien dat we als Tukkers klaarstaan voor onze club. 'Twente voor Twente' zal blijven bestaan onder Twente, verenigt!, waardoor we ieder jaar opnieuw onze steun aan Twente binnen en buiten het stadion kunnen laten zien.

Inspraak

Wij, de supporters, zijn FC Twente! Samen zijn we 40% eigenaar van de licentie van FC Twente.

Twente, verenigt! heeft een plaats verworven in de nieuwe governance-structuur van FC Twente. De ledenvereniging heeft daarmee inspraak gekregen in het beleid van FC Twente. Op dit moment hebben twee bestuurders op voordracht van Twente, verenigt! zitting in het Stichtingsbestuur FC Twente '65. Als Twente, verenigt! hebben we de ambitie om binnen het Stichtingsbestuur een derde zetel te bemachtigen, waarmee we een meerderheid van 60 % creëren.

De ledenvereniging zelf heeft een democratische structuur. Elk lid bepaalt mede de lijn en visie van onze vereniging. Tijdens algemene ledenvergaderingen zullen we actualiteiten en visiestukken bespreken, waarbij ieder lid recht heeft om in te spreken en te stemmen over de besluiten.

Toezicht

Nooit meer taferelen zoals de laatste jaren! Dit laten we ons niet meer gebeuren!

De club is door bestuurlijk en financieel wanbeleid compleet gefileerd. Het bestuur van Twente, verenigt! ziet het als haar plicht om zeer kritisch mee te kijken hoe de club haar beleid voert. Waar nodig zullen zij van zich laten horen en de eventuele 'luis in de pels' zijn. In dit kader zijn en blijven we in gesprek met directie, Raad van Commissarissen en Stichtingsbestuur.

Laatste nieuws

31 mei
Supportersavond
Lees meer...
25 mei
Ongezonde basis voor gezamenlijke jeugdopleiding
Lees meer...
20 mei
Algemene ledenvergadering
Lees meer...

Meld je aan!

* Verplicht

Als supporter of sympathisant van FC Twente kun je GRATIS lid worden van Twente, verenigt!. Meld je dus nu nog aan. Natuurlijk wordt een vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd. Wil je een bijdrage doen, dan kan dit op NL21 RABO 0308 5937 31 ten name van Ledenvereniging FC Twente'65.

Bedankt voor de aanmelding

Geweldig dat ook jij juist nu opstaat om samen te bouwen aan een nieuw FC Twente. Duizenden Tukkers gingen je al voor, maar dat is wat ons betreft nog niet genoeg. Des te meer mensen laten zien in actie te willen komen, des te meer ons signaal gehoord zal worden. Spoor daarom je vrienden en bekenden via social media aan om ook lid te worden.