Twente, verenigt!

Uitnodiging ledenvergadering Twente, verenigt!

Dinsdag 8 januari 2019


Beste leden van Twente, verenigt!,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze algemene ledenvergadering van Twente, verenigt! die gehouden wordt op dinsdag 8 januari a.s. vanaf 20.00 uur. De ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden in de TOS Lounge in de Grolsch Veste. De agenda van de vergadering wordt zo spoedig mogelijk toegezonden.

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit om bij deze ledenvergadering aanwezig te zijn. Op dit moment zijn we druk bezig met het programma. Een definitief agendapunt is de voordracht en benoeming van een nieuw bestuur voor Twente, verenigt!. Om praktische redenen vragen wij u zich aan te melden voor de Ledenvergadering, dat kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/i17bg25Li1Qa1yPu1

Nieuw bestuur Twente, Verenigt!
Eén van de redenen waarom de datum voor de ledenvergadering op zich liet wachten, is het instellen van een nieuw bestuur voor Twente, verenigt!. De afgelopen maanden heeft er een sollicitatieprocedure plaatsgevonden en daar hebben veel kandidaten op gereageerd. Met veel kandidaten zijn gesprekken gevoerd en dit heeft ervoor gezorgd dat wij op korte termijn de kandidaten voor het nieuwe bestuur in een aparte nieuwsbrief aan u zullen voorstellen. We zijn blij verrast met de kwaliteit van deze kandidaten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Twente, verenigt!


Mark Rouwhorst en Henri Boers
Stichtingsbestuurders op voordracht van Twente, verenigt!