Twente, verenigt!

Nieuwsbrief oktober 2020


Nieuwsbrief oktober 2020

Highlights directievergadering

Om de supporters van FC Twente in deze periode betrokken te houden bij Twente, verenigt! sturen wij jullie vanaf dit jaar de highlights van onze bestuursvergaderingen en de directievergaderingen.

Op 7 oktober 2020 heeft een afvaardiging van het bestuur van Twente, verenigt! vergaderd met de directie van FC Twente waarbij we de volgende onderwerpen besproken hebben:

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen, dan geef die aan ons door!

#IKMISOE Matchdaypakket

We moeten het bezoek aan voetbalwedstrijden missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Maar als de supporter niet naar het stadion kan, komt het stadion wel naar de supporter. Speciaal daarom is er in samenwerking met onze supportersverenigingen en enkele sponsoren bij de uitwedstrijd tegen Willem II (zaterdag 17 oktober) het exclusieve FC Twente #IKMISOE Matchdaypakket verkrijgbaar. Dit pakket is vanaf vrijdag 13.00 uur te bestellen en zaterdag 17 oktober af te halen bij diverse afhaallocaties.

Volwassen Matchdaypakket á € 12,50

Kids Matchdaypakket á € 7,50

Bestellen en afhalen

De pakketten kunnen alleen online worden besteld vanaf vrijdag 9 oktober 13.00 uur.

https://www.fctwente.nl/club/nieuws/ikmisoe-matchdaypakket ((deze link werkt vanaf vrijdag 9 oktober 13.00 uur)

Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket op te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging. Woensdag 14 oktober krijgt elke supporter een mail met het exacte afhaaltijdstip en adres waar het pakket zaterdag 17 oktober af te halen is.