Twente, verenigt!

Laurens van der Velde nieuw bestuurslid Stichting FC Twente '65


Laurens van der Velde (38) is per 1 december a.s. toegetreden tot het bestuur van de Stichting FC Twente '65.

Met de toetreding van Laurens van der Velde bestaat de Stichting FC Twente '65 uit vier personen. Naast Van der Velde zijn dat voorzitter Wim Boomkamp, penningmeester Mark Rouwhorst en bestuurslid Axel Fuhri Snethlage. Van der Velde is voorgedragen door ledenvereniging 'Twente, verenigt!' Het is de bedoeling dat de Stichting nog met een persoon wordt uitgebreid.

Stichting FC Twente '65 bewaakt als aandeelhouder de continuïteit en de clubcultuur van FC Twente '65 B.V. Zij stelt onder andere de jaarrekening en begroting vast en toetst zaken die de licentie van FC Twente raken.

Laurens van der Velde: "FC Twente is een bindende factor in deze regio, in goede en in slechte tijden. Dat hebben we de afgelopen jaren kunnen zien toen velen de schouders eronder hebben gezet om FC Twente op de been te houden. In die hechte samenwerking ligt het fundament voor een succesvolle toekomst, in alle opzichten. Vanuit de rol in het stichtingsbestuur draag ik graag bij aan een goed bestuur dat daarbij hoort."

Laurens van der Velde is afkomstig uit Enschede. Hij is in zijn dagelijkse werkzaamheden actief als communicatieadviseur aan de Universiteit Twente.